Тістечка “Павлова” – улюблений десерт багатьох. Це легке повітряне безе з легка вологою серединкою і кремом, доповнене фруктами. Хрумке зовні і дуже ніжне всередині. Десерт “Павлова” можна приготувати не тільки у вигляді порційних тістечок, а й торта. Якщо ви любите безе та крем, поєднання різних текстур, вам точно сподобається! Рецепт перевірений, від господині!
Торт Павлова з малиною
- Коржі: 6 білків, 350 г цукру.
6 білків збити на піну, продовжувати збивати і додавати по одній столовій ложці 350 г цукру. Збити на круту піну. На пергаменті намалювати коло діаметром 20 см, перевернути на другу сторону і викласти безе, за допомогою ложки сформувати боки.
Спочатку пекти при температурі 140 градусів 20 хв, потім при 100 градусах 3 години, верх/низ без конвекції.
Я випікала у газовій духовці: спочатку духовку добре розігріти, потім вогонь зменшити на мінімальний, поставити безе в духовку і пекти близько 3 год. Залишити в духовці до повного охолодження (я залишала на ніч).
- Крем: 200 г сметани, 100 г цукру.
Крем: 200 г сметани і 100 г цукру збити, викласти на торт, зверху свіжу малину, частину малин розтерти та полити зверху торт.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також приготувати смачні десерти з безе також за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Торт з горіховим безе і ванільним кремом
- Торт “Фереро Роше” для любителів шоколаду, кави, безе і горіхів
Post Views: 29