
Ікра заморська, кабачкова. Три найшвидші і найсмачніші рецепти
Перший рецепт – універсальний (можна готувати і з баклажанів, і з гарбузів). Друга ікра – з майонезом (треба лише кабачки і цибуля). третій рецепт – суперпростий: ні обсмажування, ні уварювання, ні брудного посуду!
Ікра кабачкова. Універсальний рецепт
Таку ікру можна готувати з баклажанів, патисонів і навіть гарбузів.
Потрібні лише кабачки і цибуля. Простий рецепт ікри, яка завжди вдається.
Кабачкова ікра, запечена в рукаві
Це, мабуть, найпростіший рецепт приготування кабачкової ікри: ні обсмажування, ні уварювання, ні брудного посуду! А яка вона смачна!