Печінковий торт
- На 16-18 млинців: 600 г курячої печінки, 1 цибулина, 200 г молока, 3 яйця, 3 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, чорний перець, 130 г борошна.
- Начинка: 1 цибулина, 1-2 морквини – посмажити на олії. А також: плавлений сирок або твердий сир (200 г), майонез, часник, сіль, зелень і 2 варені яйця для декору.
Для млинців печінку і цибулю змолоти, додати решту продуктів, ретельно перемішати. Посмажити тонкі млинці на олії з обох боків. Коли охолонуть, змастити майонезом з додаванням часнику, викладати між шарами засмажку або тертий сир.
Рецепт Юлії Горячко. Готувала і фотографувала Любов Матяш
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 29