Шоколадно-кавова глазур для тортів. Рецепт, яким користуюся багато років

Така глазур швидко застигає на тортах, просто за руками! І смачна дуже, бо крім какао, у ній ще й кава!

Шоколадно-кавова глазур

300 г цукрової пудри, 3 ст. ложки какао темного, 1 ст. ложка кави розчинної (в гранулах, у порошку – будь-якої), 3 ст. ложки олії соняшникової, 5 ст. ложок води холодної.

Добре розмішати і варити до 5 хв на маленькому вогні, мішати постійно. Швидко застигає на тортах, просто за руками. І смачна дуже!

Рецепт Наталії Гайдей-Витвицької

Спробуйте також приготувати:

Шоколадна глянцева глазур для покриття тортів та мусових десертів, а також красивих патьоків. Детальний рецепт від господині

Ідеальна шоколадна глазур. 2 рецепти, якими я постійно користуюся

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook