Чуттєвий текст про те, чому жінка йде

Іноді жінка йде. Не тому, що розлюбила, а щоб зрозуміти, що кохана.

Щоб надихнути чоловіка на подвиги. Щоб він усвідомив, наскільки вона йому потрібна.

Повірте, жінка ніколи не піде без приводу, так роблять тільки дивні особи. І якщо ви отримали приставку “екс”, то десь не додарували кохання, поскупилися на тепло, якийсь крик її душі залишився вами не зрозумілий чи не почутий. А швидше за все (і це найголовніше) ви не дали їй відчуття, що вона єдина та неповторна!

Ніколи жінка не захоче покинути того, хто запевнить її у цьому. Звичайно, якщо вона любить. І ось тут починається найцікавіше.

Тому що любляча жінка здатна пробачити багато… дуже багато, незважаючи на те, що вона спересердя говорила в той момент, коли йшла. Це випробування, іспит, називайте як бажаєте. І якщо вона справді вам потрібна, ви повинні його пройти. Оскільки жінки не повертаються туди, де їх не цінують і не боятися втратити, як би вони не любили. Прожене двадцять разів, прийдіть двадцять перший. Не прийме квіти, напишіть щось під вікнами її будинку. Відмовить у зустрічі, підмовте подругу вашої “втікачки” витягнути її на прогулянку і приголомшіть своєю появою. Зробіть щось таке, щоб вона просто не змогла вас не пробачити.

Але якщо ви не робитимете нічого, вона лише переконається у правильності прийнятого рішення.

Пожертвуйте своїми звичками та принципами, які завдають їй болю. Хіба вони можуть бути важливішими за кохану людину?

Там, де є гординя, немає кохання. А якщо кохання є, не втратьте його.

Кохання гідний той, хто не здається.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook