Інгредієнти:
1 кг сала завтовшки до 2 см (шкірка повинна легко відділятися), 4–5 зубців часнику, сіль, спеції (мелені кмин, коріандр, чорний і червоний перець, зелень).
Відокремити сало від шкірки. Посипати сало з двох боків спеціями і сіллю (трохи більше, ніж відбивні), пластинками часнику. Щільно загорнути рулетом, обгорнути шкіркою, обмотати ниткою. Далі є два варіанти: загорнути у фольгу або покласти в рукав для запікання (виходить ніжніший). Поставити у розігріту духовку, запікати 1 год 30 хв за температури 160–180 ºС. Запечені рулети покласти остигати на решітку, щоб стік зайвий жир. Відтак перекласти у холодильник. Перед нарізанням зняти шкірку і покласти на 30 хв у морозильну камеру.
Post Views: 34