Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно

Мінімалізм зараз цілком виправдано вважається найбільш елегантним і респектабельним стилем. Він з кожним сезоном тільки набирає обертів, стає популярнішим в різних вікових категоріях.

Витончена розкіш в рамках помірності, відсутність зайвих деталей, лаконічний крій відрізняють мінімалізм від інших напрямків. 

Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 1Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 2

Поступово мода стає все більш лояльною, аскетичною і комфортною. Помпезність, пафос втратили свою актуальність ще в минулому столітті. Жінкам все частіше хочеться виглядати модно, але не дуже помітно й складно. Відмова від розкоші вже давно культивувався в суспільстві, але тільки в 21 столітті ці ідеї захопили світ цілком.

Мода йшла до мінімалізму поступово, спрощуючи крій, деталі, вибираючи практичні тканини, які довго не зношуються. При цьому якість тканини, пошиття повинно бути на висоті. Інакше образ буде виглядати дешевим і неакуратним.

Мінімалізм – досить дороге задоволення, в ньому немає місця відсутності якості. 

Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 3Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 4Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 5Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 6

Є ряд характерних особливостей, які притаманні мінімалізму. Чіткий силует, простота крою без великої кількості деталей, помітна фурнітура й декоративні елементи. Колірна гамма переважно нейтральна,  доречні спокійні відтінки: зеленої, синьої, коричневої гами. Дорогі тканини без виразної текстури, монохромне виконання або класичний принт. Невелика кількість стильних прикрас. 

Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 7Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 8Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 9Мінімалістичні образи: просто, лаконічно і неймовірно стильно (10 аутфітов) - 10

Мінімалізм багатьом здається нудним, але це зовсім не так, його можна обігравати незрівнянно і шикарно. У чистому виконанні мінімалізм використовується рідко, зазвичай його доповнюють деталями, які дозволяють виглядати індивідуально і розкішно. 

Пробуйте складати образи в стилі мінімалізм і вносити в них свій характер і унікальність. 

25 модних осінніх курток 2021

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook