Консервована квасоля
- 1 л квасолі, 0,5 л олії, 1 кг циблі, 1 кг моркви, 1 кг перцю, 2 кг помідорів, 3 ст. л солі, 3 ст. л цукру, 3 ст. л оцту.
1 літр квасолі відварити майже до готовності. У каструлю (казан) влити 0,5 л олії, вкинути 1 кг цибулі соломкою, тушити 10 хв, додати 1 кг тертої моркви, тушити 10 хв, додати 1 кг перцю, тушити 10 хв, додати 2 кг порізаних (змелених) помідорів (або 0,5 л соусу і 0, 5 л кип’яченої води), хай все закипить, додати відварену квасолю, 3 ст. л солі, 3 ст. л цукру, 3 ст. л оцту. Тушити 1 год. Розкласти в банки і простерилізувати (або в духовку) на 30 хв. Вихід – 6 літрів. Роблю кілька порцій, стоїть в погребі, ще і зараз 1 банка є.
Рецепт Раїси Сарабан
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 102