Інгредієнти:
1 кабачок, 1 зубець часнику, 1 ст. ложка солі, 0,5 л води, дрібка перцю чилі, 1 ст. ложка солодкої паприки, 2 ст. ложки оцту, 25 мл олії, 1 лавровий листок, 2 бут. гвоздики, 3 горошини чорного перцю.
Закип’ятити воду, додати сіль, перець горошком, гвоздику, листок, настояти 10 хв. Кабачок потерти на тертку для моркви по-корейськи. Із розсолу вийняти спеції, закип’ятити його, вимкнути вогонь, пересипати кабачкову соломку, залишити на 10 хв (доки охолоне). Відтак розсіл злити. Додати часник, оцет. На сковороді розігріти олію, вкинути перець і паприку. Коли олія зашипить, відразу вилити її на кабачки, перемішати. Поставити у холодильник на 30 хв. Найсмачніше – наступного дня. Виходить хрумка соломка. Ніхто не здогадається, з чого салат.