Сирний крем-суп
1 куряче філе, 3-4 картоплини, 1 цибулина, 200 мл вершків (15%), 150 г моцарели (чи іншого сиру, що легко плавиться), 3 плавлених вершкових сирків, сіль, перець до смаку.
Зварити курячий бульйон. До бульйону додати порізані овочі, варимо до готовності. Тоді дістати м’ясо і порізати його дрібними кубиками (можна не виймати). Овочі збити погружним блендером до однорідної маси, додати вершки, перемішати. Далі додати крупно потертий сир і плавлені сирки, варити, доки розчиниться сир, можна пробити ще раз блендером. Додати порізане м’ясо, сіль, перець до смаку.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 65