Крем-суп з білих грибів
400 г білих або інших грибів, 5 картоплин, 1 цибулина, 0,5 л молока, сіль, перець, твердий сир, петрушка.
Картоплю почистити, порізати кубиками, зварити у підсоленій воді. Цибулю дрібно порізати і трохи обсмажити. Гриби порізати невеликими шматочками, додати до цибулі й тушкувати до напівготовності, перекласти до картоплі. Посолити, поперчити, варити близько 30–40 хв. Готовий суп перемолоти блендером до стану пюре. Поставити суп на вогонь, долити гаряче молоко, підігріти, але не дати закипіти! Можна взяти вершки або сметану, а також не додавати картоплю. Перед подачею посипати суп дрібно потертим твердим сиром і петрушкою. Подавати можна з грінками з білого хліба.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 35