Ідеальне чорничне суфле
300 г м’якого сиру (можна і домашнього), 100 мл вершків (якщо сир домашній), 100 мл молока або води, 15 г желатину (швидкорозчинного), 200 г чорниці або інших ягід, цукор або підсолоджувач до смаку.
Змолоти блендером чорницю у пюре. Желатин залити молоком і залишити, щоб набух. Пюре змішати із сиром та цукром, збивати блендером у однорідну масу. Набухлий желатин розтопити імпульсами в мікрохвильовій та помаленьку влити у суміш і збити. Готову суміш розкласти у форми і поставити в холодильник до повного застигання. Десерт дуже добре дістається із силіконових формочок.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 110