Теплий салат з червоної квасолі

Салат можна приготувати заздалегідь, а перед подачею підігріти. Хоча смакує він і холодним.

Теплий салат з червоної квасолі

1 б. консервованої квасолі або 2 скл. відвареної, жменя варених сушених грибів (або 150 г морожених чи 200 свіжих), 100 г горіхів, зелень. Для заправки: 1 ст. ложка оцту, 3 ст. ложки олії, 0,5–1 ч. ложка гірчиці, сіль, перець.

  • Гриби відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати маленькими шматочками. Із квасолі злити воду.
  • У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.
  • Приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти. Влити заправку у салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook