Мафіни “Зебра”
На 12 шт.: 80 г масла, 80 г олії, 2 яйця, 250 г молока, 7 г ванільного цукру, 200 г борошна, 240 г цукру, 6 г розпушувача. Додатково: 40 г какао і 40 г борошна.
В одній посудині добре збити яйця з цукром, додати розтоплене масло, олію, молоко, ваніль, все добре розмішати. В іншій посудині змішати борошно і розпушувач, поступово додати до рідкої суміші і акуратно змішати лопаткою. Розділяємо тісто на 2 рівні частини: до однієї частини додати 40 г борошна, до другої – 40 г какао. Для зручності перекладіть кожне тісто в кондитерський мішок. Наповнювати формочки на 2/3, почергово шар білого тіста і шар чорного (у мене вийшло 4 шари). Випікати при 180 градусах 25-30 хв.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 68