Рулет “Жираф”
Деко 35х40 см. Тісто: 4 яйця, 140 г цукру, 160 г борошна, ваніль, 60 мл олії, 1 ст. ложка какао, 0,5 ч. ложки розпушувача.
Збити яйця+цукор+ваніль. Додати олію та борошно з розпушувачем. Застелити на деко пергамент. Взяти одноразовий кулінарний мішечок і набрати туди 4-5 ст. ложок світлого тіста. Зробити малюнок хаотично та по ставити у розігріту духовку до 170 ОС на 3 хв! До тіста, що залишилося, додати какао і розмішати. Дістати деко та вилити поверх шоколадне тісто. Пекти 13-15 хв! щоб не пересушити. Вийняти та скрути корж у пергаменті, щоб трішки відпочив
Крем: 400гр вершкового сиру (або сир перебити блендером), 150 г цукрової пудри, 100-120 г сметани, ваніль.
Усе змішати. За бажанням можна додати фрукти. Нанести крем та закрутити у рулет. Поставити у холодильник на 4-5 год та насолоджуватися рулетом.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30