Горіховий крем:
- 300 г відваженої сметани
- 200 г горіхів
- 100-150 г цукрової пудри
Збити сметану з цукровою пудрою. Додати подрібнені горіхи. Перемішати.
Манний крем:
- 250 мл молока
- 2 ст.л. манки
- 125 г масла
- 100 г коричневого цукру
Зварити манку в молоці. Остудити. Розтерти масло з цукром. Додати манку. Добре перемішати.
Маковий крем:
- 100 г маку
- 100 молока
- 75 г масла
- 100 г цукру
Мак залити літром води, довести до кипіння і варити пару хвилин. Зцідити воду. Залити молоком і проварити пару хвилин.
Пропустити через м’ясорубку. Масло розтерти з цукром. Додати мак. Перемішати.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 60