Печиво у пудрі
250 г масла або маргарину, 100 мл олії, 500 г борошна, 4 ст. ложки крохмалю, 200 г цукрової пудри (100 г в тісто і 100 г для посипки), 1 п. ванільного цукру. Ні розпушувача, ні соди не треба.
У миску до м’якого масла додати крохмаль і пудру. Все перемішати (мені легше міксером). Коли маса буде однорідна, додати олію. Збити все і ввести борошно. Замісити. Тісто буде схожим на мокрий пісок. Поділити на кілька частин і сформувати з кожної ковбаску. Нарізати її на кусочки і викласти на підготовлену форму. Випікаємо в розігрітій духовці при 180 °С приблизно 45 хв. Печиво має підзолотитися. Ще тепле печиво обваляти в цукровій пудрі.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Читайте також:
- Пісочне печиво з цукровою пудрою
- Печиво “Пісочні кільця” з арахісом
Post Views: 175