Чанахи
800 г м’яса (в мене свинина – передня шинка і підчеревина), 0,5 кг картоплі, 0,5 кг вареної квасолі, 300 г кетчупу (в мене домашній), 5 зубців часнику, 2 великі цибулини, 2-3 великі морквини, 5 лаврових листків, 5 горошин духмяного перцю, сіль, перець, зелень до смаку.
Квасолю відварити до готовності. М’ясо порізати на немаленькі кусочки і обсмажити до рум’яності. Додати духмяний перець і лавровий лист. Окремо на сковорідці обсмажити картоплю, нарізану кубиками. До м’яса додати цибулю, далі моркву (я різала півколами). До готового м’яса з овочами додати картоплю і все вимішати разом з кетчупом. Додаємо сюди киплячу воду так, щоб покрила все на висоту 1-2 пальців вище. Проварити все близько 20-30 хв до готовності. Додати квасолю, часник і решту спецій. Варити ще близько 20 хв. Якщо води виявилося замало, можна додати ще кип’яченої води і проварити. Можна готувати у порційних горщиках у духовці.
Рецепт і фотоРецепт Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 42