Найсмачніша печена курка – у медово-соєвому маринаді

Печена курка - це просто, швидко і недорого. А найсмачніша печена курка - у медово-соєвому маринаді. Скуштуйте!

Печена курка

Для маринаду: 8 ст. ложок соєвого соусу, 1,5-2 ст. ложки меду, 4 зубці часнику (вичавити), 0,5 ч. ложки солодкої паприки, 0,5 ч. ложки гострої паприки, 2 середні цибулини (кільцями). 

Для маринаду все добре перемішати і ним залити шматки курки (коли курочку запікаєте, то краще шкірку не знімати; можна зняти вже безпосередньо перед їдою). Курка маринується хоча б 1 год при кімнатній температурі. Опісля викласти у форму, застелену фольгою, зверху полити маринадом. Випікати при 200 ОС 40-50 хв, час від часу поливаючи соусом, що утворився.
Рецепт і фото Оксани Білінської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook