Фальшивий сирник
Форма 30Х30 см. Пісочне тісто: 3 скл. борошна, 4 жовтки, ванільний цукор, 1/2 скл. цукру, 2 ч. ложки розпушувача, 250 г маргарину.
Замісити тісто. Поділити на 2 частини. Одну покласти в морозилку на 1 годину.
Сир: 6 білків, 1,5 скл. цукру, 3 п. пудингу: шоколадного, вишневої, вершкового, 3 п. сметани 20% (по 400 г).
Збити на великих обертах 2 білки, додаючи 1/2 скл. цукру. Додати шоколадний пудинг. Збити, поки маса не стане однорідною. Додати 1 п. сметани. Акуратно перемішати.
Так само зробити масу з вишневим пудингом та вершковим, додаючи відповідні пудинги, а потім сметану.
Розкотити 1 частину пісочного тіста (наколоти виделкою), викласти шоколадну масу, вишневу масу (акуратно розподілити по шоколадній масі), вершкову масу (акуратно розподілити по вишневій масі). 2 частину пісочного тіста з морозилки натерти. Пекти 60 хв при 180 ОС.
Сирник повинен повністю охолонути – лише тоді він добре ріжеться.
Рецепт і фото Надії Тимків
Post Views: 50