Рулет з сиром і яблуками із лавашу
1 великий прямокутний лаваш, 300-400 г сиру, ваніль, 100-150 г цукру, 50 г сметани, 3-4 яблука, кориця.
Сир змолоти зі сметаною, цукром і ваніллю до пастоподібного стану (начинка має бути вологою, щоб лаваш під час випікання зм’як). Намастити на лаваш, зверху викласти потерті яблука (їх можна змішати з корицею, якщо любите). Згорнути рулетом. Змастити зверху збитим яйцем. Запікати при 170 ОС близько 25 хв. До сиру можна додати родзинки. Готовий рулет посипати цукровою пудрою.
Фото Наталі Клевер
Спробуйте також приготувати:
Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
Post Views: 43