Трубочки з м’ясом. Такої смакоти ви ще не їли

Усім любителям біляшів, чебуреків і смажених з пухирцями дріжджових пиріжків присвячуються трубочки з м'ясом. Величезне спасибі автору рецепта за цю смачну ідею, чоловік і сини зацінили. З питним борщиком - не просто смачно, а фантастично. 

Трубочки з м’ясом

  • Тісто: 250 мл теплої води,  1,5 ч.л. або 15 г дріжджів, 1 ст. ложка цукру,  1/2 ч. ложки солі, 40 мл олії, 450 г борошна.
  • Начинка: 400 г відвареного м’яса, 2 цибулини, 1/2 скл. бульйону з м’яса, 2-3 ст. ложки олії, спеції: сіль, перець, улюблені – за смаком.
  • Додатково: олія для смаження.
До теплої води додати дріжджі, цукор, ретельно перемішати і залишити до утворення шапочки. Коли дріжджі «спрацюють», продовжити готувати тісто: просіяти невеликими порціями у дріжджову суміш борошно, додати сіль, олію, гарно вимішати 10 хвилин. Тісто має бути трішки липким, борошна більше не підсипати. Накрити рушничком і залишити у теплому місці на 30-40 хвилин. Замісити і ще залишити на 30 хвилин.
Відварене м’ясо пропустити через м’ясорубку, додати обсмажену на олії цибулю, спеції, бульйон і все перемішати до однорідності. Тісто поділити на 13 рівних частин, сформувати кульки, накрити харчовою плівкою, залишити на 10 хвилин. Кульку тіста розкачати так, щоб довжина була більшою, ніж ширина, викласти начинку на довший край, краї загорнути, скрутити рулетом, защипнути.
Смажити трубочки на добре розігрітій олії, на нижчому, ніж середній, вогні, до золотистості.

Рецепт – Kozak Tania. Готувала і фотографувала: Viktoriya Isayenko

Читайте також:
  • Чізкейк з розкішним шоколадним бісквітом, чорницями та “Орео”-мусом

  • Торт “Смакота” з вишневим желе у шоколадному бісквіті. Дійсно, смакота!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook