Класний шоколадний бісквіт
Форма 21 см. 6 яєць кімнатної температури, 180 г цукру, 150 г борошна, 30 г какао, 1,5 ч. ложки розпушувача.
Яйця збити з цукром 7-10 хв до густої білої піни. Борошно просіяти з какао і розпушувачем 2 рази. З’єднати з яйцями у 3 прийоми, легко помішуючи. Застелити дно і боки форми пергаментом. Вилити тісто, випікати при 170-180 ОС 45-50 хв. Виходить бісквіт висотою 6-7 см, вагою 600-640 г.
Рецепт Наталії Кузьмишин
Спробуйте також приготувати:
Шикарний бісквіт для тортів: мінімум продуктів, мінімум часу і чудовий смак! Пишний і вологий!
Рецепт на вагу золота: бісквіт на кип’ятку без яєць. Пишний, смачний і дешевий!
Post Views: 107