Маєте маленькі буряки? Замаринуйте їх цілими – на борщ. Я завжди так роблю!

Маленькі буряки швидко в'януть. Тому з них краще щось приготувати на зиму. Я мариную буряки цілими, а потім використовую для борщу. Маринад, до речі, не виливаю: теж додаю в борщ!

Маринований буряк

4 л води, 2 ст л солі, 300 г цукру, 12 ст л оцту (я даю більше).

Буряк зварити, почистити, накласти в банки, залити киплячим маринадом. Стерилізувати 15 хв. Маринад теж наливаю в борщ

Рецепт Гуцало Тетяни

Спробуйте також приготувати:

Швидкоборщ: п’ять рецептів заправок для борщу та супу на зиму

Борщова заправка на зиму. Баночку відкрила – і через 15 хвилин борщ готовий!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook