Справжнє домашнє вино
Немитий виноград подавити руками, накрити кришкою, залишити бродити. На 6-7 день (залежно від температури у приміщенні) процідити. Ніякої води і цукру не додавати! Поставити на тихе бродіння: налити у бутель чи банку, щільно закрити і поставити водяний затвор (тобто вивести трубочку у банку з водою, щоб не було контакту з повітрям). Якщо любите солодке і міцне, то добавте цукру, але це необов’язково! Має так стояти, доки не припиниться бродіння (перестануть утворюватися бульбашки). Тоді злити через трубку у чисту ємність.
Рецепт Любові Штурхецької
Спробуйте також приготувати:
Домашнє вино з винограду. Готую за простим бабусиним рецептом
Хочете зробити домашнє вино з винограду? Ось як роблю його я…
Post Views: 37