Хрумкі зовні і соковиті всередині м’ясні млинці. Обов’язково збережіть рецепт!

Виходить м'яке, соковите, ніжне, ароматне м'ясо у смачній шубці! Одне слово, не млинці, а задоволення! Чоловіки і діти будуть задоволені 100%!

М’ясні млинці

500 г свинини або курячого або індичого філе, 2 яйця, 3 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки крохмалю, 3 зубці часнику, сіль, перець, 1 цибулина.

М’ясо помити, підморозити, порізати тоненькою соломкою. Додати до нього решту продуктів (цибулю дрібно порізати), ретельно перемішати, залишити у холодильнику мінімум на 1 год (краще на ніч). Смажити на олії з двох боків.

Спробуйте також приготувати:

Тюфтельки з сиром по-американськи, але з наших продуктів. Їх обожнює мій чоловік і діти!

Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook