Паштет для м’ясної нарізки

Такий паштет добре ріжеться шматочками, тому його можна класти до м’ясної нарізки або на бутерброди замість ковбаси. А якщо не любите печінку, можете замінити її курячим м’ясом. Вийде також смачно!

Паштет для м’ясної нарізки

1 кг підчеревини, 1 кг печінки, 2 цибулини, 1/3 батону, 4 сирих яйця. Печінку можна замінити курячим м’ясом.

1 кг підчеревини зварити, 1 кг печінки зварити. Усе перемолоти. Додати приблизно 1/3 батону, замоченого у бульйоні з підчеревини, і перемеленого. Додати 4 сирих яйця, 2 сирі цибулини, спеції. Усе змішати, спекти. Виходить велика форма. Остудити, нарізати скибками. Печінку можна замінити курячим м’ясом!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook