Буряк зі смаженою цибулею на зиму
- 3 кг буряку, 1 кг цибулі, 1 скл. олії, 1-2 ст. ложки солі, 0,7-1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 ч. ложка солодкої паприки, 2 ст. ложки оцту (9%).
Моркву зварити або запекти у фользі, почистити, потерти на тертку для корейської моркви. Цибулю дрібно посікти, посмажити на олії до золотистого кольору. Додати тертий буряк, всі спеції, оцет, перемішати, тушкувати 20 хв. Розкласти у стерильні банки і закрутити. Виходить 4-5 баночок по 0,5 л.
Спробуйте також приготувати:
- Смачний маринований буряк на зиму. Вам неодмінно сподобається!
- Бурякова ікра
Post Views: 79