Дуже ароматні квашені помідори
Розсіл (якщо готуєте в 3-літрових банках – вистачає на 6-7 банок): 10 л води, 2 скл. солі, 1 скл. меленого або тертого коріння хріну, 1 скл. меленого часнику, 1 скл. меленого червоного солодкого болгарського перцю.
На дно банок покласти зелень (листя хрону, парасольки кропу, листя вишні і смородини, селера, петрушка – на ваш смак). Скласти помідори, залити розсолом, зверху покласти теж листя, закрити кришкою. Потримати спершу в теплі, щоб підкисли. Далі винести в льох.
Рецепт Ірини Калапи
Спробуйте також приготувати:
Квашені помідори з гірчицею у трилітровій банці. Рецепт дуже простий, а виходить смачно!
Квашені помідори з гірчичною “кришкою”. На смак – бомба-ракета!
Post Views: 39