Густе яблучне повидло. Чудово підходить для начинки у пироги і рулети

Уже багато років готую яблучне повидло тільки за цим рецептом. Воно виходить дуже густе і смачне. Ідеально підходить для перемащування рулетів. А ще його можна класти як начинку у пироги і рогалики.

Густе яблучне повидло

Відро (8-10 л) чищених яблук (без шкірки і серцевини, порізаних скибочками), 4 кг цукру. Перемішати, залишити на ніч, щоб пустили сік. Варити 2 год (яблука повністю розварюються), додати 1 скл. оцту (не хвилюйтеся, оцтом не чути!) (на бажання можна змолоти додатково блендером), проварити 30 хв і закрутити. Виходить дуже густе і смачне. Виходить 11-12 баночок по 0,5 л. Завдяки оцту повидло виходить густе і гарного бурштинового кольору.

Рецепт Ольги Бараненко

Спробуйте також приготувати:

Три мої улюблені рецепти закруток із яблук: варення, повидло і джем

Сухе яблучне варення. Незвичайний рецепт

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook