Шоколадна ковбаса. Смак дитинства!

Дуже часто роблю таку шоколадну ковбасу. Вона неймовірно смачна. Спробуйте і ви!

Шоколадна ковбаса

2 яйця, 150 г цукру, 2 ст. л какао, 150 г масла, 300 г печива (2 п. крекеру вершкового), 200 г горіхів. 
Поставити усе на вогонь, крім печива і горіхів, довести до кипіння. Горіхи з печивом подрібнити
Все змішати з гарячою масою, добре вимішати. Цю масу поділити на три частини, і викласти на харчову плівку або мішечки, сформувати ковбаски. Як схолонуть, поставити в холодильник.

Рецепт і фото: Світлана Абрамчук

Вам також сподобається:

Крем “Пломбір” – мій улюблений заварний крем на сметані

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook