“Рибні трубочки” з консерви – забутий, але смачний рецепт бюджетної страви

Рецепт старий як світ. У 90-х роках він був хітом на всіх застіллях, бо дешевий і простий у приготуванні, а на смак нагадує рибу.

“Рибні трубочки”

1 п. вафельних трубочок або конусів (будуть “хвости”), 1 консерва (ставрида в олії), неповна склянка рису, 3 яйця, цибуля для засмажки.

Відварити рис. З консерви злити рідину і подрібнити рибу. Посмажити цибулю. Змішати охолоджений рис, рибу, цибулю. Начинити трубочки. Збити яйця, додати трішки солі і приправи (за бажанням). Вмочувати трубочки. Обсмажити з усіх боків.
З порції виходить близько 18 трубочок.

Рецепт і фото Світлани Зіміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

Моя коронна страва – крученики з грибами. Без зубочисток і ниток, але завжди мають ідеальну форму!

Картопляники з грибами. Можна хоч щодня готувати з різними начинками!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook