Кожного року я закриваю на зиму гострий перець. Ну, як закриваю? Просто ріжу шматочками і заливаю оцтом – усе, готово! Просто під капроновою кришкою він чудово зберігається і дуже смачний! В обід до борщу і з салом – смакота.
Так от оцет, який залишається після цього перцю, я ніколи не виливаю. Колись вичитала в газеті (розповідав якийсь чоловік), що його можна використовувати як ліки. Дуже допомагає від п’яткової шпори, ревматизму.
Я вирішила спробувати. Розтерла хворе місце і вкутала на ніч. Кілька разів повторила і надовго забула про свою болячку. Відтоді зі знайомими ділюся цим оцтом. А ще краще – зробити самому баночку гострого перцю на зиму: а смачну закуску матимете, і ліки.
Post Views: 27