Мій кетчуп – просто супер! Дуже смачний, бо додаю секретний інгредієнт

Так, продукти для цього кетчупу потрібні дещо незвичайні. Але, повірте, він виходить дуже смачний! Зробіть хоч півпорції на пробу. Це мій улюблений рецепт. Можливо, і вам сподобається!

Мій кетчуп

4 кг помідорів, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг яблук (чищених, кислих), 3-4 перчини. Усе перемолоти і варити 2 год. Коли охолоне, ще раз перемолоти, додати 250 г оцту, 250г цукру, 3 ст. ложки солі, 1 ч. ложку меленого перцю, 1 ч. ложку меленої кориці, 1 ч. ложку меленої гвоздики. Проварити ще 20 хв, розлити в стерилізовані банки, закрутити.

Рецепт Катерини Гнатяк

Спробуйте також приготувати:

Перевірений рецепт домашнього кетчупу з яблуками

Густий домашній кетчуп без крохмалю і довгого уварювання. Рецепт + серкрет!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook