Домашня шаурма
На 4 порції: 4 лаваша, 2 курячих філе, 1/2 шт. салату “Айсберг”, 2 помідори, 3 огірки, 100 г твердого сиру, 2 ст. ложки майонезу, 5 ст. ложок кетчупу.
Куряче філе помити, обсушити паперовим рушником, посолити, поперчити і запекти. Порізати смужками. Помідори і огірки порізати пластинками, сир потерти на грубу терку. Салат порізати і вимішати з майонезом. Салат можна замінити капустою, тільки порізану капусту треба попередньо добре відтиснути. За бажанням ще в капусту можна дати потерту моркву. Лаваш скласти вдвоє, змастити посередині 1 ст. л. кетчупу, викласти частину огірка, салат, курку, помідори, посипати сиром, загорнути. Запекти на електрогрилі 5 хв. при t200-230.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Post Views: 33