Соус до грилю та реберець. Неймовірна смакота!

Це неймовірно смачний соус. А до грилю, реберець – взагалі смакова бомба! Магазинні соуси типу «BBQ» і «Гриль» просто відпочивають в порівнянні з ним.

Соус 

1 скл. червоного сухого вина, 1 скл. цукру, 1/2 скл. яблучного оцту, 2 ст. ложки томатної пасти. 

Змішати усі складові, довести до кипіння і на маленькому вогні уварити 40 хв. Беріть маленький, але глибокий банячок, бо соус в кінці варіння дуже хляпає та булькає. Сотовий соус матиме присмак і аромат ягід чи фруктів, з яких було зроблене вино. Не варто робити з кислого вина, щоб соус не мав кислинки.

Готувала і фотографувала Viktoriya Isayenko

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook