Соус з вишень до м’яса
1 літра вишень без кісточок (перебити блендером), 8 ст. ложок цукру, 1 ст. ложка солі, 2 головки часнику (видушити), 1 ст. ложка оцту, 1 ч. ложка перцю чорного, 1 ч. ложка перцю червоного, 1 п. приправи “Каррі”.
Усе змішати і кип’ятити 30 хв, додати 2 ст. ложки картопляного крохмалю (розвести водою). Прокип’ятити ще 10 хв, розкласти у сухі стерильні банки, закрутити.
Рецепт Марії Жуковської
Приготуйте також:
-
Аджика з абрикосів або слив. Ідеальний соус до м’яса! Обов’язково приготуйте хоч кілька баночок!
-
Простий і смачний пікантний соус зі слив
Post Views: 109