Часникові стрілки на зиму
Часникові стрілки, сіль, оливкова олія. Можна додати кропу.
Стрілки змолоти на м’ясорубці, додати трішки солі та олії, перемішати. За допомогою харчової плівки сформувати ковбаску і заморозити. Якщо буде використовувати зараз, можна зберігати в холодильнику. Якщо добре посолити, буде зберігатися і в холодильнику. Можна додавати у перші і другі страви або перемішати зі свіжим меленим салом – суперова намазка на хліб!
Рецепт і фото Пурчели Тетяни
Читайте також:
- Мариновані часникові стрілки – суперова закуска на зиму. Їх у моїй сім’ї люблять навіть більше за консервовані огірки і помідори!
- Таке зелене масло з часниковими стрілками і кропом дуже смачне просто із хлібом. А ще його можна додавати у суп – і він стає пахучий-пахучий!
Post Views: 57