Який найсмачніший борщ? Правильно, український червоний борщ! А що найбільше смакує до борщу? Правильно, пампушки з часником! Борщ із пампушками – одна з найсмачніших українських страв! До вашої уваги перевірений рецепт пампушок з часником.
Пампушки з часником
- 50 г дріжджів, 100 г води теплої, 1 ч. ложка цукру, 2 яйця, 2 ч. ложки солі, 400 г кефіру, 100 г маргарину, 50 г олії, борошно.
Змішати теплу воду, дріжджі і цукор. Додати яйця, розтоплений маргарин, сіль, кефір, перемішати. Потрохи всипати борошно і замішувати м’яке тісто. Влити олію, вимішати. Додати ще борошна, щоб не приставало тісто до рук. Поставити в тепле місце на 1 год, щоб підійшло. Змастити руки олією, прим’яти тісто, сформувати кульки і скласти на деко. Залишити, щоб підійшли, змастити яйцем і пекти при 180 ОС десь 30 хв. Часник, петрушку або кріп, олію, сіль змішати і змастити готові пампушки.
Радимо приготувати смачний борщ за оригінальними рецептами від господинь:
- Три рецепти українського борщу: полтавський, гуцульський і з чорносливом
- Польський або “голий” борщ. Смачний навіть без м’яса!