Польський або “голий” борщ. Смачний навіть без м’яса!

Рецептів борщу є безліч, і в кожної господині він має власний неповторний смак. Спробуйте ще приготувати незвичайний "голий" борщ.

Польський або “голий” борщ

Бульйон, морква, цибуля, буряк.

У бульйон, де варилось м’ясо, додати лавровий листок, перець горошком, цілу цибулину, корінь петрушки. Окремо на сковороді стушкувати до готовності цибулю кубиками, додати моркву соломкою, буряк соломкою. Підсолити, ще додати 1 ст. ложку цукру і тушкувати до готовності. Під кінець додати 1 ст. ложку пасти томатної і оцту до смаку. В мене люблять квасненький (кислуватий) борщ, тому даю досить, ви дайте на свій смак, або не давайте. Закинути все у бульйон, додати, якщо треба, сіль, перець, посипати зеленню.

Рецепт і фото Лілії Мацько

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook