Млинці для печінкового торта або рулетів
0,5 кг печінки, 3 цибулини, 300 мл молока, 200 г борошна, 3 яйця, 1 ст. ложка олії, сіль, перець. Для змащування: 100 г плавленого сиру типу “Янтар”, 100 г майонезу, 3-4 зубці часнику, 0,5 пучка кропу, сіль, перець. Для начинки: 2 цибулини, 2 морквини, 100 г моркви по-корейськи. Для прикраси: зелена цибуля, 2 варених яйця.
Для млинців: печінку почистити від плівок, змолоти. Цибулю змолоти через найдрібніше сито. Окремо збити яйця, молоко, борошно, олію, сіль, перець. Додати печінку з цибулею, перемішати. Смажити тонкі млинці з двох боків на невеличкій кількості олії. Смажаться дуже швидко, як налисники. Складати один на один. Коли схолонуть, змастити кожен млинець соусом. Чергувати один млинець без начинки, один з начинкою. Начинки також чергувати? один раз тушкована морква і цибуля, один раз морква по-корейськи. Обгорнути харчовою плівкою, поставити на ніч у холодильник. Перед подачею верх змастити соусом, посипати зеленою цибулею і вареним яйцем.
Із цих самих млинців можна робити рулетики: змастити соусом, на край покласти смужку начинки, згорнути рулетом, порізати навскоси на шматочки.
Читайте також:
- Такої смачної печінки ви ще не їли! Ніжна куряча печінка у вершково-часниковому клярі
- Печінковий паштет “Мій фірмовий”. Найсмачніший з усіх, що я будь-коли їла!