Пляцок ”Рожева мрія”
Темне тісто: 2 яйця, 2 ст. ложки цукру, 50 г борошна, 50 г какао, 1 ч. ложка розпушувача.
Білки збити з цукром, додати жовтки. Збити. Какао вимішати з борошном і розпушувачем, додати до яєчної маси, акуратно вимішати.
Рожеве тісто: 2 яйця, 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка розпушувача,
1 вишневий кисіль, 1 ст. ложка борошна.
Процес приготування такий же як і у темному тісті.
Форму змастити, спочатку вилити темне тісто, вирівняти, тоді вилити рожеве тісто, вирівняти, випікати при температурі 180 градусів 25-30 хв. Це пропорція на 1 корж, аналогічно готується другий такий же.
Бісквіт: 3 яйця, 4 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 4 ст. ложки борошна, ванільний цукор.
Білки збити з цукром, додати жовтки і решту інгредієнтів. Спекти два тонких коржі.
Крем: 0.5 л соку з вишень, 1 п пудингу вишневого, 4 ст. ложки цукру, 400 г масла.
Зібрати торт.
Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527
Читайте також:
- Торт “Снікерс” із кавовим бісквітом, арахісом і карамеллю
- Маково-кокосовий пляцок. Цей рецепт варто зберегти!