1 літр і 1 скл. молока, 150 г дріжджів, 100 г маргарину, 200 г масла, 2,5 скл. цукру, 20 жовтків, сіль, ваніль, родзинки, 3 кг борошна.
Спочатку підготувати опару: дві жмені муки розчинити в теплому молоці з дріжджами на 2-3 години. Потім змішати усі інгредієнти, замісити тісто й дати йому підійти.
Накласти у форми, дати підійти, змазати яйцем, декор з тіста – за бажанням.
Квіти з тіста: вода, борошно, 1 ст. ложка олії, сіль.
Замісити тісто й загорнути у харчову плівку на 40 хвилин. Розкатати. вирізати квіти і викласти на паску.
Рецепт і фото Світлани Борисюк
ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:
Швидка і смачна паска з родзинками
Паска, яка завжди вдається. Дуже швидкий рецепт
Post Views: 35