“Нектаринка”
Форма 24Х34 см. Шоколадний бісквіт: 6 білків, 1 скл. цукру, 6 жовтків, 1 скл. борошна, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача.
Білків добре збити з цукром, додати по одному жовтки, постійно збиваючи, борошно, какао, розпушувач. Випікати 25 хв при 180 градусах. Коли корж охолоне розрізати на 2.
Сирний корж: 600 г сиру (змолоти на м’ясорубці), 150 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 3 яйця, 2 ст. ложки манки, 2 ст. ложки крохмалю.
Сир змолоти, додати цукор, ваніль, злегка збиті яйця, манку і крохмаль. Все добре перемішати і випікати 50 хв при 180 градусах.
Маковий бісквіт: 3 білки добре збити з 4 ст. ложками цукру, додати по одному, постійно збиваючи 3 жовтки, 3 ст. ложки борошна, 1 ч. ложку розпушувача, 100-150 г меленого маку, 1 п. ванільного цукру.
Фруктовий прошарок: 1 б. персиків (порізати кубиками, 2 п. желе персикового (розвести у 350-400 мл води).
Переміщати все для фруктового прошарку. Коли маса почне гуснути, викласти на сирний корж, зверху викласти маковий бісквіт, трохи притиснути і поставити в холодильник, щоб застигло.
Крем: 1 п. сметанкового пудингу, 1 скл. цукру, 300 мл. молока. Заварити, охолодити і збити з 400 г масла.
Перекласти так: шоколадний бісквіт, крем, сирний корж з персиками і маковим бісквітом, крем, шоколадний корж.
Рецепт з інтернету, але невеликими змінами. Пекла і фотографувала Оксана Новіцька. Замовити десерти у цієї господині можна тут
ТАКОЖ ВАС ЗАЦІКАВИТЬ:
- Торт “Фереро Роше” з карамельним, кокосовим і шоколадним кремом
- Неймовірно смачний торт з апельсиновим компоте та карамеллю