Капуста з курячими стегенцями
- 1 кг капусти, 4 курячі стегенця, 1 цибуля, 1 морква, 2 зубці часнику, 1 ч. ложка аджики, сіль, перець за смаком.
Зняти зі стегенець шкіру і розрізати на дві частини, помити й висушити. В глибокому невеликому посуді змішати аджику, часник, сіль та перець, розмішати й натерти сумішшю м’ясо. Поставити в холодильник на кілька годин, щоб стегенця замаринувалися.
Дрібно нарізати капусту, натерти моркву, цибулю порізати тоненькими півкільцями. Овочі перекласти в миску, трішки посолити, пом’яти, щоб виділився сік.
Овочами наповнити рукав для запікання, зробити з них подушку, на яку викласти м’ясо. Зав’язати рукав. Випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Радимо також приготувати:
- Запечені курячі стегенця, соковиті і зі скоринкою
- Чкмерулі (курка по-грузинськи): проста, але дуже смачна страва
Post Views: 37