Пиріг із лаваша з м’ясом
- 2 лаваші, 400 г фаршу або курятини, 2 цибулини, 300 г твердого сиру, 2 помідори, майонез, кріп. Для заливки: 3 яйця, 150 г сметани, сіль, перець.
Фарш або курятину підсмажити з цибулею. Можна замінити на ковбасу, шинку або сир. Викласти начинку на лаваші: фарш, тонко порізаний помідор, тертий сир, посипати кропом, зробити сітку з майонезу. Акуратно згорнути 2 рулети. Викласти їх спіраллю у форму, змащену маслом. Залити заливкою. Випікати приблизно 20 хв при 180 ОС, доки пиріг підрум’яниться, а заливка загусне. Також можна готувати у мультиварці (приблизно 1 год у режимі “Випікання”). У начинку можна додати печериці або інші гриби, болгарський перець, терту підсмажену моркву, брати картопляне пюре з фаршем, сир + зелень + січене яйце. Смакує такий пиріг і гарячим (дуже ніжний і соковитий), і холодним (так краще тримає форму)!
Спробуйте також приготувати:
- Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
- Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лавашу
Post Views: 46