Просто додайте це в шампунь – і ніякого волосся на гребінці!

Всього два простих інгредієнта перетворять ваш шампунь в засіб, у якому буде безліч вітамінів! Спробуйте.

Випадає волосся? Скористайтеся цими перевіреними рецептами народної медицини! Ви будете вражені результатами. Вже через кілька тижнів помітите, що ваше волосся почало рости і перестало випадати!

Експерти кажуть, що випадіння волосся пов’язане з різними факторами, такими як стрес, вагітність, менопауза, втрата ваги. Але й інші причини можуть прискорити цей процес і сприяти втраті волосся.

Ось рецепт домашнього шампуню, який точно допоможе. Я

Перше, що вам потрібно, це придбати природний шампунь з нейтральним змістом рН. Можете використовувати звичайний дитячий шампунь.

Необхідно додати у шампунь ефірну олію розмарину. Вона збільшує приплив крові до шкіри голови, і цим забезпечує міцність волосся. Крім того, слід додати ще й ефірну олію лимона. Це чудовий антисептик. Ще знадобиться дві капсули вітаміну Е, які можна купити в аптеках. Він дуже корисний при випадінні волосся – зупинить цей жахливий процес.

Рецепт шампуню

Додати 10 крапель ефірної олії розмарину і 10 крапель лимонної ефірної олії в шампунь. Після цього додати ще дві капсули вітаміну Е. Добре збовтати перед використанням.

Дуже важливо використовувати цей домашній шампунь через день. Нанести його на волосся і ніжними масажними рухами втирати в шкіру голови протягом кількох хвилин. Залишити на 10 хвилин. Потім змити теплою водою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook