5 яєць, 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки соди, 250 г масла, 250 г борошна, ванільний цукор, какао, горіхи
Добре збити жовтки з цукром, так, щоб утворилася густа піна. Додати масло, соду, какао, горіхи, борошно, усе вимішати. Білки теж збити в піну, додати до маси і обережно вимішати. Випікати 45-60 хвилин.
Для крему: 4 баночки йогурту (по 125 г), 2 ст. ложки желатину, 1 ст. ложка холодної води
Желатин розчинити у воді й додати до йогурту. Тісто викласти у форму так, аби краї були на три см вищі за корж.
Залити корж йогуртом і поставити у холодильник на три години. Коли крем застигне, залити його розтопленим шоколадом.
Post Views: 24