1 кг м’яса (полядвиця), 1 л води, 5 г меленого коріандру, 5 г імбиру, 2 лаврових листка, 5-6 гвоздик, 22 г солі, 22 г цукру, 3 зубці часнику.
На 1 кг м’яса – 1 л маринаду. Маринувати потрібно 1-3 доби. Якщо м’ясо повністю не покривається маринадом, то його треба перевертати кожні 10-12 годин, щоб маринад розподілився рівномірно. За 15-20 хвилин до закінчення приготування, розкрити фольгу і підрум’янити м’ясо.
Воду і спеції з’єднати і довести до кипіння. Додати сіль, цукор проварити до розчинення, на завершення додати нарізаний часник. Зняти з вогню і повністю остудити. Залити м’ясо, щоб воно було повністю покрито маринадом. Відправити в холодильник на 1-3 доби. М’ясо викласти на решітку, щоб воно обсохнуло протягом 30 хвилин. Зробити суміш для запікання і натерти м’ясо з усіх боків. Загорнути у фольгу, помістити в форму. Запікати в розігрітій до 180 °С духовці від 70 до 90 хв.