1. Мабуть, це один з найпростіших, але дуже ефектних способів прикрашання готового кондитерського виробу – торта, печива тощо. Для цього вам знадобиться два види глазурі – темна й світла, лопатка й кондитерський шприц, дерев’яна паличка.
2. Нанесіть на поверхню торта, який будете прикрашати, рідку темну глазур (наприклад, шоколадну) і розмажте її, вирівнюючи лопаткою.
3. У кондитерський шприц наберіть світлу глазур (наприклад, білу цукрову). Намалюйте глазур’ю на поверхні виробу прямі чи хвилеподібні смуги в один бік.
4. Дерев’яною паличкою проведіть по поверхні виробу лінії в напрямку, який протилежний намальованим смугам, спочатку в один, а потім в інший бік. Мармуровий торт готовий.
Post Views: 30